Ο περιοδεύων θίασος… “El Rinio”

Θα ήταν ωφέλιμο για τον κάθε πολίτη που ψάχνει και ερευνά, να μας εξηγήσει ο Λ. Ρήνος γιατί υποκαθιστά το επίσημο κράτος και γιατί τα κανάλια τον προβάλουν επανειλημμένα και για όσο χρόνο χρειάζεται. Πόθεν εκπορεύεται η πληροφόρηση του αλλά και ποιοι τυχόν τον έχουν εξουσιοδοτήσει να υποκαθιστά την κυβέρνηση και το κράτος γενικότερα.

Δείτε σχετικό απόσπασμα στο πιο κάτω βίντεο:

Ο ίδιος δηλώνει “… 4ο υπερήφανο μέλος της ομάδας κατα Αρτέμη Σώρρα… “. Δηλαδή, η ομάδα των 4ων πόθεν παίρνει εντολές και ποιους ενημερώνει στην συνέχεια για την όλη δράση της;Άραγε είναι τυχαίο το γεγονός ή και η χρονική σύμπτωση ότι ο δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης πριν δημιουργήσει το νέο κόμμα του, το ποτάμι, χρειάστηκε να επιτεθεί από τηλεοράσεως εναντίον του Αρτέμη Σώρρα;
Μήπως πήρε εντολή από τους ίδιους κύκλους από τους οποίους καθοδηγείται η κλίκα των τεσσάρων; Το πιο γελοίο, διότι αστείο δεν είναι, είναι όταν ο Ρήνος παρουσιάζει παράδειγμα ότι κάποιος βγαίνει στην ταράτσα και λέει “έχω ένα τρις, έχω ένα τρις”. Και ότι αυτό δεν είναι ποινικά κολάσιμο στην Αμερική. Μα ο Αρτέμης Σώρρας δεν ανέβηκε στην ταράτσα και να λέει ότι “έχω ένα τρις, έχω ένα τρις”. Προχώρησε σε κατάθεση $650Δις με πλήρη φάκελλο και στην συνέχεια σε επίσημη πρόταση προς στις κυβερνήσεις Ελλάδας και Κύπρου γνωστοποίησε την πρόθεση του όπως υπογραφεί συμφωνία και στην συνέχεια να ρευστοποιηθούν τα ομόλογα.
Αν τα ομόλογα είναι πλαστά, τότε ισοδυναμεί με προσπάθεια καταδολίευσης και εξαπάτησης του κράτους και όχι μόνο αποτελεί ποινικά κολάσιμη πράξη, αλλά εξυπακούει δίκη και καταδίκη.Πιστοποιητικό παραλαβής των εγγράφων του Αρτέμη Σώρρα από την Κυπριακή Δημοκρατία:

Η Ελληνική Κυβέρνηση όχι μόνο έχει παραλάβει την πρόταση με τα σχετικά έγγραφα αλλά ενημερώνει και τον κ. Προβόπουλο:

ipourgio sorras

Κατά συνέπειαν τεκμαίρεται το εξής: τα χρεόγραφα κατατέθηκαν στην τράπεζα και αφού διεξήχθη δίκη όπου ο Αρτέμης Σώρρας αθωώθηκε και το δικαστήριο αποδέχτηκε τα χρεόγραφα ως γνήσια και υπαρκτά, στην συνέχεια της απόφασης του το δικαστήριο καλεί τους αρμόδιους να απαντήσουν γιατί δεν αποδέχονται αυτή την εξαιρετικά συμφέρουσα πρόταση.

Με δυο λόγια… άλλο να βγαίνει κάποιος στην ταράτσα και να λέει έχω ένα τρις, που δεν είναι κολάσιμη πράξη, και άλλο να καταθέτει έγγραφα, να κάνει επίσημη πρόταση και να ζητά ενυπόγραφη συμφωνία με το επίσημο κράτος.

Αυτός που βγήκε στην ταράτσα είναι ο ίδιος ο Ρήνος όταν με ένα αστείο τρόπο σηκώνει το τηλέφωνο μπροστά στην κάμερα και υποκρίνεται ότι τηλεφωνά στο Υπ. Οικονομικών της Αμερικής, και ότι το Υπ. Οικονομικών της Αμερικής του απαντά αυτόματα με email ότι τα ομόλογα είναι ψεύτικα.

Και το παιδαριώδες; Ζήτησε λέει ο Ρήνος βοήθεια από τις Αμερικάνικες υπηρεσίες. Δεν μας λέει υπό ποιαν ιδιότητα ζήτησε αυτή την βοήθεια. Μήπως είναι στρατιωτικός ακόλουθος στην Αμερική ή ακόλουθος πρεσβείας στην Ουάσιγκτον; Τί θέλει να μας πείσει δηλαδή; Ότι ο καθένας σηκώνει το τηλέφωνο και οι αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους απαντούν σε ότι τους ρωτήσεις;

Τον δε δημοσιογράφο πραγματικά τον λυπήθηκε η ψυχή μας διότι αναγκάστηκε να παίξει αυτό τον άχαρο ρόλο γιατί προφανώς υπάκουε σε διαταγές.

Αγαπητέ Ρήνο διακατέχεσαι από μεγάλη σύγχυση. Δεν γνωρίζεις τι είναι το BOE, το IBOE ή το IBU.
Δηλαδή, είναι φανερό ότι η ερώτηση σου αφορούσε άλλα έγγραφα και η απάντηση που μας έδειξες αφορούσε διαφορετικά.
Για όποιον μπορεί να αντιληφθεί την διαφορά….
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Σε όλους τους στρατευμένους λασπολόγους η επιστημονικά τεκμηριωμένη απάντηση από την δικαστικό επιμελητή Μαρίνα Αριστέα Λάτση:

Στις 28/6/2013 έγινε δίκη στο δικαστήριο της πρώην Ευελπίδων των Αθηνών με μηνυτή τον γνωστό κ. Άδωνη Γεωργιάδη και κατηγορούμενους τον Α. Σώρρα. Το εν λόγω δικαστήριο αθώωσε πανηγυρικά τον Αρτέμη Σώρρα… Το δικαστήριο ήταν καταπέλτης εναντίον των κατηγόρων του κ. Σώρρα.

Διαβάστε εδώ τα επίμαχα σημεία από τα πρακτικά της Αθωωτικής Απόφασης 67650/13
http://www.endcyprusdebt.com/courtorder/

3 thoughts on “Ο περιοδεύων θίασος… “El Rinio”

 1. El Rinio Post author

  2014-06-09 1:07 GMT+03:00 El Rinio – elrinio75@gmail.com:

  το έγραψα στο youtube, στο στέλνω και σε σένα και αφορά το κείμενο που ανέβασες με τα ερωτήματα σου για μένα. Σου απαντάω λοιπόν, όπως το ανέβασα στο youtube.
  ————————————————-
  “Τώρα θα σου εξηγήσω γιατί τις ελάχιστες φορές που βγαίνω στον αέρα οι δικοί σας τρέχουν. Δεν περιμένω να καταλάβεις φυσικά.
  Τις “επιστημονικά τεκμηριωμένες απαντήσεις” ψάχνω… Το κείμενο που παρέθεσες δείχνει εμένα να ξύνομαι (γέλασα, ωραίο),

  έχει
  α) ένα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ χωρίς τα συνοδά έγγραφα και χωρίς να λέει ΤΙ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ (θα μπορούσε να έχει παραδοθεί ένα κασόνι κόκα κόλες) και
  β) ένα ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ του Υπουργού Οικονομικών που δεν λέει το παραμικρό (παραπεμπτικό είναι!!!).
  Και αυτές είναι οι αποδείξεις, μαζί με τη δικαστική απόφαση που έχετε πλαστογραφήσει. Ξέχασα τις 20 ερωτήσεις για το ποιός είμαι, είναι πολύ διαφωτιστικό το κείμενο.
  Αν ξέρεις τον “συγγραφέα” να τους μεταβιβάσεις τα συγχαρητήρια μου και 3 παρατηρήσεις:
  1. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΡΕ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ; ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ;
  2. Όταν παίρνεις τηλέφωνο στις αμερικάνικες αρχές απαντάνε!!! Γιατί δεν παίρνετε και εσείς http://www.treasury.gov/about/organizational-structure/ig/Pages/default.aspx
  3. Το IBOE είναι κατηγορία BOE και να αφήσει τις βλακείες ο Λαμπράκης. Όταν μια συναλλαγματική (Bill Of Exchange) αφορά μέλη από διαφορετικές πολιτείες ή χώρες χαρακτηρίζεται ως διεθνής συναλλαγματική (International Bill of Exchange) και ακολουθεί τους ίδιους κανόνες.
  Δες το άρθρο 3 στο http://www.uncitral.org/pdf/english/texts/payments/billsnotes/X_12_e.pdf που ξεκάθαρα λέει “An international bill of exchange is a bill of Exchange…”
  ——————————————————-
  Τέλος, επειδή πιστεύω ότι δεν έχετε όλοι το επίπεδο του Μπαλαντίνα να βρίζετε χυδαία τον καθένα, σε ενημερώνω ότι είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε ερώτηση σου για το συγκεκριμένο θέμα.
  Αναπάντητες ερωτήσεις δεν αφήνω γιατί δεν φοβάμαι τίποτα. Ούτε τις απειλές για τη ζωή μου από την οργάνωση σας.
  Λευτέρης

  Reply
  1. mrwhiteboard1 Post author

   Επειδή δεν είμαστε αυτοί που υποψιάζεσαι δηλαδή ανώτατα στελέχη της END αλλά είμαστε πραγματικοί απλοί πολίτες με κοινή λογική σου απαντάμε.
   Μας κάνει εντύπωση που υποψιάζεσαι κάποιους άλλους και αναφέρεσαι για κάποιον “συγγραφέα”.
   Εμείς επαναλαμβάνω είμαστε ενεργοί πολίτες με κοινή λογική και προσπάθεια μας είναι να γνωρίσουμε την αλήθεια.

   Πρέπει να τονίσουμε ότι διαπιστώνουμε μια προσπάθεια από μέρους σου παραπλάνησης και ηθελημένα βρίσκεσαι έξω από την πραγματικότητα.

   Σε ότι αφορά τον δημοσιογράφο που ξύνεται είναι ολοφάνερο στο βίντεο ότι ο άνθρωπος βρίσκεται σε πλήρη αμηχανία και ότι βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία που τον κάνει να αισθάνεται άβολα.

   Τώρα επί του θέματος.
   -1-

   Α) Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε παντός άλλου, πότε, ποια ημέρα και τι ώρα έγινε η παράδοση των εγγραφών σύμφωνα με τον κανονισμό και τους τύπους που επιβάλει κάθε κατάθεση επισήμων εγγράφων προς το Κράτος. Σε πληροφορούμε λοιπόν ότι συνοδεύσαμε το άτομο στο προεδρικό μέγαρο και κατατέθηκαν τα έγγραφα με τον αριθμό πρωτοκόλλου ο οποίος φαίνεται στο έγγραφο που αναρτήσαμε.
   Δηλαδή με δυο λόγια, ήμασταν παρόντες και μάρτυρες κατά την ώρα της παράδοσης.
   Ενισχυτική η μαρτυρία της Αναστασίας κατα την παράδοση των προτάσεων, ίδε
   http://politisoplitis.wordpress.com/2014/03/17/anastasia2112014/

   Αψευδής μαρτυρία είναι οι σφραγίδες και ο αριθμός του πρωτοκόλλου. Πάρα πολύ εύκολα μπορείς να διαπιστώσεις με την βοήθεια του αρ. του πρωτοκόλλου 4088 για τα έγγραφα που έχουν κατατεθεί.

   Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι μας προκαλεί έκπληξη ότι ακόμα αμφισβητείς και αυτήν την κατάθεση της πρότασης προς την Κυπριακή Κυβέρνηση.
   Για λόγους προφανείς δεν μας επιτρέπεται και ούτε έχουμε την δυνατότητα να σου τα γνωστοποιήσουμε.

   Όσα μπορούμε να αναρτήσουμε στο site τα έχουμε ήδη αναρτήσει συνοδευόμενα από συγκεκριμένα πρωτόκολλα.
   http://www.endcyprusdebt.com/docs/protasis/
   http://www.endcyprusdebt.com/docs/protokola/

   Πως θέλεις να σε πιστέψει κανένας, ιδιαίτερα εμείς οι οποίοι γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τα τεκταινόμενα, να έρχεσαι εσύ στην συνέχεια και να ισχυρίζεσαι ότι δεν κατατέθει πρόταση. Αυτό και μόνο το διάτρητο επιχείρημα σου μας εμβάλει σε μεγάλες υποψίες για τα κίνητρα σου.

   Β) Σε ότι αφορά το παραπεμπτικό του Υπουργείου, μιλά από μόνο του.
   Δηλαδή ο κ. Σκέρτσος Διευθυντής του Υπ. Οικ. παραδέχεται ότι έγινε πρόταση από τον κ. Αρτέμη Σώρρα και συνεχίζει να δηλώνει ότι το έστειλε τόσο στον κ.Προβόλοπουλο όσο και στον κ. Μαστρόκαλο.
   Μιλά το έγγραφο από μόνο του.

   Βάση αυτού του εγγράφου όλοι οι αρμόδιοι γνωρίζουν ότι έγινε επίσημη κατάθεση αλλά μέχρι σήμερα δεν έχουν απαντήσει, πολύ απλό.

   Με το έγγραφο αυτό αποδεικνύεται και η ανακρίβεια του πρώτου ανακοινωθέντος του Υπ. Οικονομικών στις 4/10/2012 στο διαδίκτυο διότι έρχεται να αποκαταστήσει την αλήθεια με αυτή την επίσημη επιστολή στις 3/11/2012 – http://alturl.com/rxdta
   (υπενθημίζω ότι εκκρεμή αγωγή εναντίον του Υπ. Οικονομικών από μέρους του κ. Σώρρα για την ψευδή ανακοίνωση που το Υπ. Οικονομικών είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο)

   Γ) Σε ότι αφορά την απόφαση του δικαστηρίου μας προκαλεί εντύπωση οι τόσες ανακρίβειες, διαδόσεις και οι φήμες που δεν βρίσκονται κοντά στην πραγματικότητα. Εμείς ήμασταν αυτήκοες μάρτυρες την ημέρα της δίκης. Είδαμε να κατατίθενται έγγραφα και ακούσαμε μαρτυρίες από εξέχοντα μέλη των Τραπεζών οι οποίοι απαντούσαν και σε ερωτήσεις του δικαστηρίου. Κατόπιν ακροαματικής διαδικασίας 5,5ωρών (εμείς ήμασταν παρόντες επαναλαμβάνω) το δικαστήριο όχι μόνο αθώωσε τον κ. Σώρρα από τις κατηγορίες, τις οποίες ο κ. Γεωργιάδης ψευδώς κατέθεσε, αλλά το δικαστήριο προχώρησε ένα βήμα παρακάτω και στην απόφαση του δηλώνει ότι αποδέχεται πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ο Αρτέμης Σωρρας είναι κάτοχος των ομολόγων.
   http://www.endcyprusdebt.com/67650-2/

   Αγαπητέ Ρήνο, το δικαστήριο είναι θεσμός. Ένας θεσμός, ο μοναδικός που μπορεί να αποδώσει δικαιοσύνη. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να εξακριβωθεί πλέον η αλήθεια, παρά μόνο στο δικαστήριο.
   Τι να κάνουμε; Εάν η απόφαση εσάς δεν σας ικανοποιεί, εάν πιστεύεται ότι το δικαστήριο ήταν αναρμόδιο, εάν νομίζεται ότι ο κ. Σώρρας παρουσίασε ψευδομάρτυρες και εάν νομίζεται ότι εσείς έχετε περισσότερα στοιχεία ενοχής εναντίον του κ. Σώρρα, οφείλατε να βοηθήσετε το δικαστήριο με όλα όσα εναντίον του κατέχετε και να βοηθήσετε έτσι την δικαιοσύνη να καταλήξει στην αλήθεια. Εμείς σε ότι μας αφορά γνωρίζουμε ότι τα έγγραφα που κατατέθηκαν είτε ως πρόταση προς τις Κυβερνήσεις Ελλάδας και Κύπρου, είτε στο δικαστήριο προς υπεράσπιση είναι γνήσια και πραγματικά.
   Τα μεν πρώτα τα κρατήσαμε στα χέρια μας, τα δε δεύτερα κατατέθηκαν και έγιναν αποδεκτά από το δικαστήριο.

   Σε ότι αφορά την απόφαση του δικαστηρίου την οποία κατέχεις, δεν χρειάζεται να θυμώνεις με τον Μπαλαντίνα και τον οποιονδήποτε. Εσύ γνωρίζεις.

   Δ) Όντως τα έγγραφα που έχεις στην κατοχή σου και τα επιδεικνύεις με την κάθε ευκαιρία, σου δηλώνουμε απερίφραστα ότι είναι πλαστά γι’ αυτό και η αδυναμία σου να τα καταθέσεις στο δικαστήριο. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε επιμελώς έχετε αποφύγει το δικαστήριο. Γιατί εκεί, θα φαινόταν και θα αποκαλυπτόταν η πραγματική απάτη.
   Τα δικά σου πλαστά έγγραφα θα αντιπαραβάλλοντο με τα πραγματικά και γνήσια και αντι μάρτυρας θα είχες μετατραπεί σε κατηγορούμενο.
   Η πιθανότητα να κηρυχθείς εχθρικός μάρτυρας ήταν ορατή.

   Τώρα φωνασκείτε εκτός δικαστηρίου με ισχυρισμούς αστήρικτους μέχρι του σημείου να λέτε ότι τάχατες δεν κατατέθηκε καν η πρόταση.
   Αμφισβητείτε την πρόταση, να υποθέσουμε ότι αμφισβητείτε και το γεγονός ότι έγινε δίκη;

   Σημ. Δεν γνωρίζουμε αν έχετε παρουσιαστεί στο παρελθόν ως κατηγορούμενος στο δικαστήριο. Εμείς γνωρίζουμε ότι είναι μία ψυχοφθόρος διαδικασία, δίκη πάνω σε δίκη, αναβολές επί αναβολών και καταβολή χρημάτων για δικηγόρους, τα οποία καλείτε ο κατηγορούμενος να τα πληρώσει από την τσέπη του για να αποδείξει την αθωότητα του. Αυτήν τούτη την σκληρή δοκιμασία αναγκάστηκε να υποστεί ο Αρτέμης Σώρρας, για να αποδείξει τελικά την αθωότητα του. Είναι πολύ σκληρό να αισθάνεσαι και να είσαι αθώος και κάποιοι για ανεξήγητο λόγο να σε συκοφαντούν, να λασπολογούν εναντίον σου και τελικά να σε σύρουν στα δικαστήρια.
   Δεν σου εύχομαι σε καμιά περίπτωση ενώ είσαι αθώος να κατηγορείσαι με αυτό το βάναυσο τρόπο.

   Ε) Σε ότι αφορά τις Αμερικάνικες αρχές εμείς αναμένουμε επίσημη απάντηση από το δικό μας Κράτος. Το δικό μας Κράτος είναι υπόχρεο και ως φορολογούμενοι πολίτες απαιτούμε να μας δώσει μια επίσημη απάντηση σε ότι αφορά το ζήτημα τούτο.
   Είναι γνωστό τοις πάσι τέτοια επίσημα έγγραφα δεν είναι δυνατόν να έχει ο οποιοσδήποτε στην κατοχή του.
   Τι περιμένετε να ρωτήσουμε τις Αμερικανικές Αρχές;
   Για ποια έγγραφα θα μιλούμε; Για τα ψεύτικα έγγραφα που έχετε στην κατοχή σας ή για τα γνήσια που κατατέθηκαν στο δικαστήριο και έγιναν αποδεκτά;

   Όταν ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια και εμείς είχαμε στην αρχή κάποιες αμφιβολίες. Όμως όταν βλέπουμε τι του καταλογίζεται εσείς, πόσο αστήριχτα, πόσο ανεδαφικά αλλά και πόσα ψέματα μετέρχεστε με σκοπό να κτυπήσετε τον συγκεκριμένο άνθρωπο…. ε, είναι εκεί που είπαμε ότι κάτι σάπιο κρύβεται στην δική σας πλευρά (κλίκα των 4ων).

   Σημ.
   -1- ήμασταν παρόντες στην κατάθεση των εγγράφων στην Βουλή των Αντιπροσώπων στην Κύπρο. Είμαστε γνώστες ότι έγινε συζήτηση με τον Πρόεδρο της Βουλής. Ήμασταν εκεί την ώρα που ο κ. Σώρρας και Μ. Λαμπράκης εξέρχονταν από το γραφείο του Προέδρου της Βουλής και ήμασταν παρόντες στην δημοσιογραφική διάσκεψη που έδωσαν στο αίθριο της Βουλής των Αντιπροσώπων.
   Όλα αυτά εσύ τα θεωρείς μυθεύματα. Όμως εμείς τα ζήσαμε και είμαστε ζωντανοί μάρτυρες.

   Για να μην σου αναφέρω την επίσημη πληροφορία που έχουμε ότι, επί άλλης πρότασης στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο διεξήχθη συζήτηση στο ξενοδοχείο St. George της Πάφου, διάρκειας 3 ημερών. Υπήρξε κατάληξη και παρέμειναν οι τελικές υπογραφές τον 2 μερών. Και τότε σκοτεινές δυνάμεις απέτρεψαν την τελευταία στιγμή την υπογραφή της χρηματοδότησης προς της Αρχιεπισκοπή. Είναι οι ίδιοι κύκλοι που σθεναρά προβάλουν εμπόδια είτε για την πρόταση προς το Κράτος, είτε για την πρόταση στον Αρχιεπίσκοπο, είτε ακόμα και την πρόταση του προς του Δήμους.

   -2-
   α) Δεν θα υπεισέλθουμε στην αναφορά σας για τους ακριβής όρους που τιτλοφορούνται τα ομόλογα. Εμείς ως παρατηρητές έχουμε προσέξει ότι ενώ στο τηλέφωνο της έλεγες για IBOE εκείνη σου απάντησε για κάτι άλλο – IBU.
   Στην συνέχεια εσύ ρωτάς τον επόμενο και σου απαντά για BOE. Επαναλαμβάνω δεν είμαστε ειδικοί να ξεχωρίσουμε την γνησιότητα των εγγράφων αλλά αν έχουμε καταλάβει σωστά, άλλα ερωτούσες και άλλα σου απαντούσαν.
   Έγιναν όλα ένας ακταρμάς για να προκαλέσει περισσότερη σύγχυση στους θεατές.

   β) Να υποθέσουμε ότι είσαι ικανοποιημένος με τον γεγονός ότι δεν απαντούν στον Βουλευτή κ. Χαϊκάλη;
   https://politisoplitis.wordpress.com/2014/02/13/chaikalis/

   Άμα δεν απαντούν σε ένα βουλευτή δεν υποψιάζεσαι ότι βρίσκονται σε αδυναμία να απαντήσουν. Κατά τα άλλα είναι λαλίστατοι.
   Έχεις υπόψιν σου την ερώτηση του κ. Τζαμτζή ο οποίος είναι βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος σχετικά με τις προτάσεις Σώρρα προς τους δήμους; Άμα διαβάσεις τις απαντήσεις που έδωσαν οι συναρμόδιοι υπουργοί θα αντιληφθείς ότι δεν υπάρχει τίποτε το μεμπτό στην πρόταση Σώρρα. Και να σκεφτείς ότι ο κ. Τζαμτζής πρώτα και κύρια ερωτούσε εάν υπάρχουν ποινικά κολάσιμες πράξεις από μέρους του Αρτέμη ή αν είναι σύννομες, λαμβανομένου υπόψη ότι ήδη υπέγραψε με δημάρχους της Ελλάδας, και ο κ.Τζαμτζης το ξέρει.

   Ενδεικτικό της αδυναμίας των αρμοδίων να απαντήσουν είναι η σύλληψη και η προσαγωγή της Μαριάννας, η οποία άκουσον άκουσον, το μόνο αμάρτημα της ήταν ότι βιντεοσκόπησε τον Γιώργο που ρωτούσε τον Πρωθυπουργό για την κατάθεση της πρότασης Αρτέμη Σώρρα.
   https://politisoplitis.wordpress.com/2014/05/24/556/

   γ) Σε ότι αφορά της απειλές δηλώνουμε απερίφραστα ότι είμαστε κάθετα εναντίον της βίας.
   Δεν είναι ίδιον του χαρακτήρα μας να συμπεριφερόμαστε με απρέπεια. Προπαντός να πέφτουμε στο χαμηλό επίπεδο να βρίζουμε. Θεωρούμε ότι ο πολιτισμένος διάλογος βοηθά την αλήθεια να βγαίνει στο φως. Προς αυτή την κατεύθυνση, δηλαδή προς την αλήθεια θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με συνέπεια.

   ΥΓ
   Μας βασανίζει ένα ερώτημα. Εσάς, ποια είναι τα ελατήρια και τα δικά σας κίνητρα να εργάζεστε νυχθημερόν άπειρες ώρες και να επιτίθεστε σε όλους όσους εργάζονται συνειδητά, για την πρόταση Αρτέμη Σώρρα;
   Εμείς από έλλειψη χρόνου δεν μπορούμε να απαντήσουμε στα πιο αναγκαία. Ειλικρινά που βρίσκεται τόσο χρόνο, τόση διάθεση, τόσο κόπο και να μπαίνετε σε αυτή την διαδικασία, που και ψυχοφθόρος είναι αλλά και απαιτεί τεράστια εργασία;

   Εικάζουμε ότι έχεις ταχθεί, με το αζημίωτο βέβαια, να υπηρετείς κάποια αφεντικά.

   Reply
 2. Pingback: ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Οι «αδελφοί Κλουζώ» μπόρεσαν να αποδείξουν την «κομπίνα» λένε… » ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s